Radio Netherlands Worldwide

Home
 

Let op: dit is een archiefpagina - Klik hier voor de huidige site van RNW Media

Map
Willemstad,
Willemstad,

Redactie Curaçao neemt afscheid met verkiezingskrant

De redactie van de Wereldomroep biedt u een verkiezingskrant aan als onze laatste journalistieke bijdrage aan de berichtgeving op Curaçao en als ultieme bijdrage aan het politieke debat. Deze krant
Video
Videoverslag afscheid Caribische redactie
Een videoverslag van de slotuitzending en het afscheid van de Caribische...

De Wereldomroep maakt geen journalistieke producties meer voor Nederlandstaligen in het buitenland. U kunt dit archief raadplegen. Hier vindt u de nieuwe website.

EERDERE BERICHTEN IN DE CATEGORIE Caribiana op RNW

artikel: Volg de herinneringen van de Caribische redactie

Met een speciale slotuitzending op 27 september nemen wij afscheid van onze Caribische luisteraars. We zetten dan een streep onder de uitzendingen naar Suriname en de Antillen.

artikel: Hoe herinnert u zich de Wereldomroep?

Op 27 september 2012 stoppen de uitzendingen van de Wereldomroep naar Suriname en de Antillen. Door de bezuinigingen van de Nederlandse regering is er bij de Wereldomroep geen taak meer voor de Caribische redactie.

artikel: Strijd om macht tussen twee premiers Curaçao

Curaçao is dit weekend in een onduidelijke bestuurlijke impasse geraakt. Er is een strijd ontstaan tussen de nieuwe premier Stanley Betrian en de voormalige, Gerrit Schotte.

artikel: Jeugd belangrijk voor partijen maar geld is probleem

WILLEMSTAD – Alle partijen die deelnemen aan de verkiezingen op 19 oktober zeggen het goed voor te hebben met de jeugd, maar als het op concrete plannen aankomt dan vallen de meeste partijen door de mand en blijkt dat er geen geld is.

artikel: DPL heeft weinig invloed in Santa Maria

De Democratische Partij was vroeger één van de populairste partijen in Santa Maria. Maar dat zal volgens de bewoners van de wijk op 19 oktober wel anders zijn.

artikel: Functionerende decompressietank stap dichterbij

Ruim drie jaar na zijn eerste aanvraag is de vestigingsvergunning voor duikerarts/hyperbare arts Michiel van der Huls eindelijk rond.

artikel: Premier Schotte weigert op te stappen

De Curaçaose premier Gerrit Schotte weigert zijn plek in de regering op te geven voor een interim-kabinet. Dat heeft hij dinsdag 25 september in een brief aan gouverneur Frits Goedgedrag laten weten.

artikel: 'Gouverneur Goedgedrag zet de juiste stappen'

Demissionair premier Gerrit Schotte van Curacao vindt dat gouverneur Frits Goedgedrag niet bevoegd is om een formateur te benoemen. Goedgedrag zegt hij dat heeft gedaan omdat een meerderheid in de Staten dat wil.

Nederland Nederland artikel: Liveblog

artikel: Liveblog

Met een speciale slotuitzending op 27 september nemen wij afscheid van onze Caribische luisteraars. We zetten dan een streep onder de uitzendingen naar Suriname en de Antillen. Voor ons betekent dat ook het einde van een bijzonder tijdperk.

artikel: Noraly Beyer: 'Nog steeds taak voor Wereldomroep'

Niet alleen voor de medewerkers van nu is het afscheid van de Caribische redactie van de Wereldomroep een bijzondere gebeurtenis. Ook voor veel oud-medewerkers betekent het dat een belangrijk stuk van hun leven wordt beëindigd.

Uitzending gemist

Aanbevolen video's

Churandy Martina als verslaggever
De olympiërs reizen na de Olympische Spelen per trein vanuit Londen...
Cubaanse honkballer verdwenen in Nederland
De Cubaanse honkballer Aledmis Díaz is afgelopen weekend verdwenen...

Linea Recta

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Aworaki

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag